KRISTIANSAND VARMESENTER AS
Nettbutikken er under vedlikehold.
KRISTIANSAND VARMESENTER AS ....
Industrigata 22
4632 Kristiansand
38 02 25 22
post@kristiansand-varmesenter.no

Menu

Scan-Line 520 med bageovn komplet fedtsten

Scan-Line 520 med bageovn komplet fedtsten
kr 29 990,00

Product code:80350004-20

Imponer gjestene dine med bakverk laget i vedovnen!

Heta Scan-Line 520 er en utrolig flott peisovn med mange variasjonsmuligheter. Denne modellen med bakeovn gir mulighet til å benytte ovnen til baking og matlaging. I tillegg til en svært behagelig varmefordeling i rommet vil altså denne gi mulighet til å benytte ovnen på en ekstra funksjonell måte.

Den naturlige, varmelagrende klebersteinen vil i tillegg til å gi et flott uttrykk avgi lun varme til rommet lenge etter fyring.

Brennkammeret rommer mye ved. så dette er en ovn som er beregnet for svært mange typer boliger.
Imponer gjestene dine med bakverk laget i vedovnen! Heta Scan-Line 520 er en utrolig flott peisovn med mange variasjonsmuligheter. Denne modellen med bakeovn gir mulighet til å benytte ovnen til baking og matlaging. I tillegg til en svært behagelig varmefordeling i rommet vil altså denne gi mulighet til å benytte ovnen på en ekstra funksjonell måte. Den naturlige, varmelagrende klebersteinen vil i tillegg til å gi et flott uttrykk avgi lun varme til rommet lenge etter fyring. Brennkammeret rommer mye ved. så dette er en ovn som er beregnet for svært mange typer boliger.
Farge NA
Størrelse NA
Merke Heta

Skriv din egen omtale

You're reviewing: Scan-Line 520 med bageovn komplet fedtsten

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').